Talviurheilun vedonlyönti 2022

Vedonlyöntiä ei pidä unohtaa, kun puhe on urheilussa. Suomalaiset ovat suuria talviurheilun vedonlyönnin ystäviä, ja maassamme on jo pitkään ollut esimerkiksi paljon vahvoja hiihtäjiä maastohiihdossa. Aiemmin suomalaiset ovat pelanneet vedonlyöntiä pääasiassa kioskeilla ja huoltoasemilla, mutta viime vuosina online-vedonlyönti on vallannut alaa. Online-vedonlyönnin tärkein etu perinteiseen vedonlyöntiin verrattuna on suuremmat kertoimet, joiden avulla voit ansaita talviurheiluosaamisellasi paljon enemmän rahaa kuin aiemmin on ollut mahdollista.

Netissä vedonlyönti on antoisampaa

Nettivedonlyönnissä on useita muitakin etuja parempien kertoimien lisäksi. Yksi niistä on paljon laajempi valikoima kohteiden vaihtoehtoja, mikä takaa, että voit aina löytää jotain mieleistäsi. Internetin suurimmat vedonlyöntisivustot ovat massiivisia peliportaaleja, jotka kattavat lähes kaikki maailman urheilulajit. Voit myös kokeilla talviurheilulajeja, joiden olemassaolosta et ehkä tiennytkään. Et siis tyydy vain perinteisiin urheilulajeihin, kuten jääkiekkoon, alppihiihtoon ja maastohiihtoon, vaan tarjolla on myös monia pienempiä talvilajeja.

Voit lyödä netissä vetoa yksittäisten kilpailujen voittajista sekä karsinnoista ja kilpailijoiden henkilökohtaisista saavutuksista. Jos et löydä etsimääsi vetoa vedonlyöntisivustosi tarjonnasta, sekään ei ole ongelma. Voit kysyä pelisivuston asiakaspalvelusta, voivatko he tarjota kertoimia haluamallesi vedolle. Vastaus on ”kyllä” paljon useammin kuin uskoisitkaan.

Moniveto tulokset jääkiekkoon ja muihin joukkuelajeihin

Talvilajeista suomalaiset rakastavat tietysti paljon myös jääkiekkoa. Tulosveto, pitkäveto ja moniveto ovat suosittuja suomalaisten veikkaajien ja jääkiekon ystävien keskuudessa. Pitkäveto on perinteistä 1×2-vedonlyöntiä, jossa vetoa lyödään siitä kumpi joukkue voittaa, vai tuleeko tasapeli. Tulosvedossa vetoa lyödään ottelun lopputuloksesta. Moniveto on ikään kuin monta tulosvetoa yhdessä paketissa. Monivedossa siis lyödään vetoa monen ottelun lopputuloksesta.

Moniveto tulokset on arvatenkin vaikea saada kohdalleen, mutta toisaalta tämän asian toinen puoli on sitten huomattavan suuret voittopotit. Jääkiekon lisäksi vedonlyöntisivustoilta löytyy kohteita myös muihin joukkuelajeihin kuten jääpalloon ja ringetteen. Vaikka moniveto tulokset on vaikea saada kiinni omaan kuponkiin, tuo veikkaaminen vähintäänkin roppakaupalla lisää jännitystä otteluiden seuraamiseen.

Suomalaiset ovat menestyneet myös pikaluistelussa

Pikaluistelu ei saa niin paljon mediatilaa Suomessa, kuin jääkiekko. Suomalaiset pikaluistelijat ovat kuitenkin menestyneet lajissa melko hyvin, ja moni voikin löytää pikaluistelusta uuden lajin omaan vedonlyöntipakkiin.

Pikaluistelu on kuulunut olympialaisiin alusta lähtien. Tätä ikivanhaa lajia harrastettiin ennen järven jäällä, mutta nykyään viralliset kilpailut järjestetään tarkoitusta varten rakennetuilla pikaluistelustadioneilla. Lajissa on olemassa neljä eripituista matkaa. Lyhin, vain 500 metriä kestävä kilpailu on todellinen pikaluistelu. Pisin matka on taas peräti 10 kilometriä. Säännöt ovat käytännössä yksinkertaiset: kilpailija, joka luistelee radan nopeitten, voittaa.

Pikaluistelu on suosittu vedonlyöntiurheilulaji, minkä vuoksi kaikki suuret vedonlyöntisivustot tarjoavat sitä osana pelivalikoimaansa. Jos suomalaiset pikaluistelijat kilpailevat kilpailussa, löydät myös heidän kertoimensa helpoiten netistä. On helppoa kokeilla onneaan pikaluisteluvedonlyönnissä. Riittää, kun katsoo vain tilastoja saadakseen käsityksen siitä, ketkä luistelijat ovat kokonaiskilpailun tai yksittäisten kilpailujen suosikkeja.

Live-vetoja on mahdollista tehdä myös talviurheilussa

Suomalaiset ovat voineet yhdistää urheilun ja vedonlyönnin siitä lähtien, kun Veikkaus teki sen mahdolliseksi, jo ennen internetin ihmeitä. Nykyään lähes kaikista talviurheilulajeista voi Veikkauksen lisäksi lyödä vetoa useilla eri internet-sivustoilla. Netistä löytyy paljon myös taustatietoa eri lajeista. Jokaisen talvilajien vedonlyöjän kannattaa tarkistaa sivustoja, kuten Lappi areena.

Nykyään on saatavilla useita erilaisia pelimuotoja. Modernissa live-vedonlyönnissä voit asettaa panoksia pelin aikana joko pelin tuloksesta tai jostain siihen liittyvästä osasta. Tämä on mielenkiintoista riippumatta siitä, oletko paikan päällä katsomassa ottelua, vai seuraatko ottelua kotoasi käsin. Tulevaisuudessa tulemme varmasti näkemään lisää mielenkiintoisia kohteita ja uusia pelimuotoja myös talvilajien vedonlyönnissä.